Εκτύπωση Προσφοράς


CYRPUS VOLVO - CTC AUTOMOTIVE LTD

Η Cyprus VOLVO CARS προσφέρει 20% έκπτωση στα καθίσματα ασφαλείας, που προορίζονται για παιδιά, από νεογέννητα μωρά έως παιδιά ηλικίας 12 ετών. Δείτε στο φυλλάδιο τα είδη των καθισμάτων και τις τρέχουσες τιμές. Σημειώνεται ότι υπάρχει πιθανότητα, ανά διαστήματα, οι τιμές των συγκεκριμένων προϊόντων να αλλάζουν, όπως και η διαθεσιμότητά τους, αλλά η ειδική τιμή προς τους απόφοιτους θα παραμένει σε ισχύ.
H σειρά παιδικών καθισμάτων ασφαλείας της Volvo προσφέρει κορυφαία προστασία, ευκολία χρήσης και εξίσου σημαντική, άνεση για τα παιδιά.

Λεπτομερή πληροφόρηση για την πλούσια σειρά των εν λόγω προϊόντων ασφαλείας για τα παιδιά, όπως και για κάθε κάθισμα θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:
• https://www.volvocars.com/cy/why-volvo/human-innovation/safety/child-safety
• https://accessories.volvocars.com/en-cy/XC40/Accessories/Sections/safety/2021

Η Volvo είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος κατασκευαστής οχημάτων στον τομέα της ασφάλειας. Η συνεχής ηγετική θέση και οι ίδιες καινοτομικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί διαχρονικά στον τομέα της ασφάλειας του οδηγού, επιβατών και φυσικά των πεζών, εφαρμόζονται από το 1967 και στον τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης παιδικών καθισμάτων ασφάλειας για αυτοκίνητα.

Για λεπτομερή πληροφόρηση της προσφοράς:
δείτε το φυλλάδιο μας

Τηλ.: +35722740550, Λευκωσία

Ιστοσελίδα: www.volvocars.com/cy/why-volvo/human-innovation/safety/child-safety

Η επίδειξη της κάρτας του απόφοιτου κατά τη συναλλαγή είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, να επικοινωνείτε εκ των προτέρων απευθείας με το συνεργάτη προκειμένου να επιβεβαιώνεστε ότι η παροχή θα είναι διαθέσιμη τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε την αξιοποίησή της.