Class Notes

Πες μας τα νέα σου! Άλλαξες θέση εργασίας; Έκανες οικογένεια; Πήρες ακόμα ένα πτυχίο ή διακρίθηκες στον τομέα σου; Θέλουμε να μάθουμε τα νέα των αποφοίτων μας. Ανάρτησε εδώ τις πληροφορίες που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας και μην ξεχάσεις να ανεβάσεις και μια φωτογραφία.

image
Μαριλένα Κοντογιώργη
Απόφοιτος: Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας-προπτυχιακό (2011),
Ημερ. Καταχ.: 30/11/2022
Η Μαριλένα Κοντογιώργη είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου (2011). Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (MArt) στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (2014). Απέκτησε το Δίπλωμα Poems, plays and short stories from around the world (2022) από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Alison. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Υπηρετεί ως Φιλόλογος σε δημόσιο σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης της Κύπρου.
image
Ευγενία Χατζηγιαννακού
Απόφοιτος: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής-προπτυχιακό (2017),
Ημερ. Καταχ.: 30/11/2022
Αποκτώντας το πτυχίο μου στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μπήκα στον κόσμο της Ελεγκτικής για να εξερευνήσω το πάθος μου για την ελεγκτική, τη λογιστική, τους αριθμούς και τις εξειδικευμένες γνώσεις μου στις ελεγκτικές υπηρεσίες. Αυτοδιοικητικός και φιλόδοξος επαγγελματίας με προσόντα ACA από το 2021. Επί του παρόντος, είμαι ελεγκτής στην Ernst & Young Cyprus Limited.
image
Δέσπω Κωνσταντινίδη
Απόφοιτος: Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας-μεταπτυχιακό (2007),
Ημερ. Καταχ.: 17/02/2022
Η Δέσποινα Κωνσταντινίδη είναι αριστούχος κάτοχος Διδακτορικού (Ph.D) στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Μεταπτυχιακού στην Κλασική Φιλολογία. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εργάστηκε ως Ειδική Επιστήμονας Διδασκαλίας και Επιστημονική Συνεργάτης και είναι Ιδιωτική υπάλληλος για δέκα και πλέον χρόνια. Υπηρετεί επί σειρά ετών ενεργά τα κοινά της επαρχίας Πάφου και διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Γεροσκήπου. Στο παρόν είναι εκλεγμένη Σχολική Έφορος του Δήμου Πάφου.
image
Μαργαρίτα Τζιόλα
Απόφοιτος: Επιστημών της Αγωγής-προπτυχιακό (2018),
Ημερ. Καταχ.: 01/02/2022
Έχω σπουδάσει Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη.Είμαι απόφοιτη του τμήματος Επιστημών αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ακόμη,παραδίδω σεμινάρια για την υγιεινή διατροφή και για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας σε ξενοδοχεία,κλπ.. Επίσης, παραδίδω σεμινάρια για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας σε όποιον θέλει να μπορεί να συννενοείται στα γαλλικά.Μπορεί απλά να επικοινωνήσει μαζί μου είτε στο margaritatziola@hotmail.com είτε στο https://www.facebook.com/rita.kakouli/
image
Παναγιώτης Χατζημιχαήλ
Απόφοιτος: Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών-προπτυχιακό (2012),
Ημερ. Καταχ.: 30/08/2021
Τελειώνοντας τις σπουδές μου το 2012, έκανα αρκετά εκπαιδευτικά ταξίδια χρησιμοποιώντας ευκαιρίες μέσω χρηματοδότησης από την ΕΕ. Τώρα, μόνιμος κάτοικος Βελγίου, εργάζομαι ως Βοηθός Πολιτικής και Προγραμμάτων για μια Ευρωπαϊκή ΜΚΟ. Ταυτόχρονα, συνεργάζομαι με ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς ως ειδήμων στους τομείς της εκπαίδευσης, κοινωνική ένταξη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη νεολαία (μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων της πλατφόρμας Δια βίου Μάθησης & μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας).
image
Δημήτρης Φωτίου
Απόφοιτος: Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών-προπτυχιακό (2012), Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών-μεταπτυχιακό (2017),
Ημερ. Καταχ.: 23/02/2021
Εργάζομαι ως Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, από το 2009. Είμαι προπτυχιακός απόφοιτος του Τμήματος Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών και μεταπτυχιακός απόφοιτος του ίδιου Τμήματος. Είμαι δραστήριο μέλος του Ερυθρού Σταυρού και σύμβουλος της Tupperware Κύπρου.
image
Φλουρέντζος Ορέστης Σάββα
Απόφοιτος: Ψυχολογίας-προπτυχιακό (2019),
Ημερ. Καταχ.: 25/11/2020
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Προπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, εργάστηκε εθελοντικά ως ερευνητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου πριν προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές στο UCL όπου και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα MSc Cognitive and Decision Sciences. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως Risk Analyst στην PwC.
image
Γεώργιος Παπαβασιλείου
Απόφοιτος: Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος-μεταπτυχιακό (2014),
Ημερ. Καταχ.: 25/11/2020
Πολλά έχουν συμβεί από την αποφοίτησή μου από το Πανεπιστήμιο Κύπρου το 2014. Πέρασα από θέσεις μεταδιδακτορικού ερευνητή στην Κύπρο και την Ελλάδα και διδάσκοντα σε πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον βρίσκομαι στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton όπου διδάσκω στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Δομημένου Περιβάλλοντος, στα προγράμματα σπουδών Πολιτικού Μηχανικού και συνεχίζω το ερευνητικό μου έργο.
image
Αντρέας Παναγιώτου
Απόφοιτος: Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών-μεταπτυχιακό (2017),
Ημερ. Καταχ.: 08/10/2020
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Κοινωνική και Πολιτική Θεωρία", απέκτησα MBA στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Cardiff Metropolitan University και τώρα εργάζομαι ως Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Δερύνειας, Νέος Πρεσβευτής για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά και μέλος του προγράμματος "Νέοι Εκλεγμένοι Πολιτικοί" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.
image
Αθηνά Φράγκου Σελίπα
Απόφοιτος: Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών-προπτυχιακό (2003), Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης-μεταπτυχιακό (2015),
Ημερ. Καταχ.: 08/10/2020
Σήμερα εργάζεται ως λειτουργός στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πριν την ένταξή της στο διοικητικό προσωπικό του ΠΚ εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως εκπαιδευτικός μέσης εκπαίδευσης(καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών) και παράλληλα ως μεταφράστρια. Είναι προπτυχιακή απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών και μεταπτυχιακή απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης του ΠΚ.
image
Μαρία Μαρίζα Λαμπίρη
Απόφοιτος: Γαλλικών Σπουδών Και Σύγχρονων Γλωσσών-προπτυχιακό (2015),
Ημερ. Καταχ.: 28/08/2020
Η Μαρίζα Λαμπίρη έχει σπουδές στο Μάρκετινγκ, τις Ευρωπαϊκές Σπουδές και Σύγχρονες Γλώσσες καθώς και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πείρα πέραν των 17 ετών στο χώρο των εκδηλώσεων/πολιτιστικής διαχείρισης, των εκδόσεων και της προβολής/δημοσίων σχέσεων. Σήμερα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ως Επικεφαλής του Γραφείου Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων.
 
  Συνδεθείτε μαζί μας UCY Alumni Community