Ελληνικά | English


Το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου Κύπρου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, αποφάσισε την αναβάθμιση του συστήματος κρατήσεων του Αθλητικού Κέντρου για καλύτερη εξυπηρέτηση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, των Αποφοίτων καθώς επίσης και των Εξωτερικών χρηστών που θέλουν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ενημέρωση και συγκατάθεση για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε με την είσοδό σας στο σύστημα παρακαλώ επιβεβαιώστε, έχω διαβάσει και συμφωνώ
  • Μετά από διευκρινιστική ανακοίνωση από τον ΚΟΑ και το Υπουργείο Υγείας σας ενημερώνουμε πως βάση πρωτοκόλλου οι ενδιαφερόμενοι για χρήση των γηπέδων (Tennis, Beach tennis, Beach volley) απαραίτητα πρέπει να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο έλεγχο με Rapid Test αντιγόνου, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος.

  • Σας ενημερώνουμε πως από Τρίτη 01/06/2021 ο αριθμός των ατόμων που θα μπορούν να κάνουν χρήση του Γυμναστηρίου αυξάνεται σε 26 άτομα και καταργείται ο περιορισμός επίσκεψης στο γυμναστήριο των 3 φορών την εβδομάδα, όλα τα υπόλοιπα μέτρα για τήρηση του πρωτοκόλλου παραμένουν σε ισχύ. Απαραίτητη προϋπόθεση, προσκόμιση του Safe Pass, με την εισδοχή σας στο Αθλητικό Κέντρο.